Woningbouw

Heeft u plannen voor de bouw van een nieuwe woning dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met woningbouwprojecten in opdracht van particulieren. Dit betreft vooral vrijstaande, traditioneel gebouwde woningen.

Onze werkwijze

Kennismaking

Aan de hand van de bouwtekening onderzoeken en bespreken we graag uw specifieke wensen en de mogelijke opties. Dit gesprek kan bij ons op kantoor plaatsvinden maar ook bij u thuis. Wij gaan graag ook nog naar de locatie waar de woning gebouwd wordt, zodat we een nauwkeuriger inzicht krijgen in de omgeving en alle relevante factoren die van invloed kunnen zijn op het bouwproces.

Offerte

Na de kennismaking stellen we een passende offerte op, die wij graag persoonlijk met u doornemen. Wij zijn helder in onze prijsopgave en onze verantwoordelijkheden.

Voorbereiding en uitvoering

Na opdracht wordt uw project door ons voorbereid, wij gaan in gesprek met onze vaste onderaannemers en stellen een strakke planning op. Vanaf de fundering tot oplevering zijn we betrokken bij het proces. Tijdens het gehele traject houdt uw vaste contactpersoon u op de hoogte en kunt u altijd bij hem terecht met vragen.

Oplevering

Wanneer alles naar tevredenheid is, leveren we uw woning op. Veel woonplezier!

Betrouwbaar
Veel kennis
Strakke planning